{BANNERREGEL}

Afwerken van spackspuitwerk

Afhankelijk van het gebruikte product en de ingestelde hoeveelheid lucht ontstaat het effect: kleine scherpe spikkeltjes of juist spikkels met een zachte structuur. Houdt men van deze spikkels? Dan is de behandeling daarmee klaar. Wil men liever glad, dan wordt de wand (of het plafond) nabehandeld met vlakspanen.

Kleur
Spack wordt meestal in wit aangebracht, maar daar hoeft het natuurlijk niet bij te blijven! Bij grotere oppervlakten kunnen wij tegen een meerprijs een spackpasta op kleur aanbrengen, waarmee de afwerking klaar is. Bij kleinere oppervlakten pakken wij gewoon de roller om de gewenste kleur aan te brengen. Spackwerk is namelijk prima overschilderbaar!

Gladjes
Als u liever geen spikkeltjes heeft, dan kunnen wij een spuitpleister aanbrengen in plaats van spackpasta. De spuitpleister kunnen wij na het aanbrengen eenvoudig nabehandelen met vlakspanen, of zelfs borstelen.

U merkt: u kunt met RS Spackspuiters alle kanten op! Vul hiernaast het formulier in om een prijs voor het standaard witte spack te berekenen, of neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in de extra mogelijkheden.

Wat kost spackspuiten?

Vul onderstaand formulier in om een goede indicatie te krijgen van de kosten voor wit spackwerk in een ruimte zonder meubelen.

Onze offerte: € 318,00

incl. 6% BTW