{BANNERREGEL}

Spack in woningen

Of u een nieuwe woning betrekt, of uw huidige woning op wil knappen: Spackspuiten is een zeer voordelige en efficiënte manier om muren en plafonds op te knappen en wordt daarnaast veel toegepast als afwerking in badkamers en toiletten. Meestal wordt daarbij gekozen voor wit, maar dat hóéft niet: spackspuitverf is aan te maken in praktisch elke denkbare kleur!

Goedkoop BTW-tarief

Woont u als particulier in woning die 2 jaar (of ouder) is, of gaat u in een dergelijke woning wonen? Dan mogen wij het lage BTW-tarief van 9% hanteren. Dat scheelt al snel tientallen euro's!

Nóg meer besparen?

Spack kan door de eerste meslaag kleine oneffenheden verbergen, maar grote sleuven en gaten natuurlijk niet. Die moeten eerst gerepareerd worden. Omdat de ondergrond (en dus de opgevulde gaten) natuurlijk goed uitgehard en droog moet zijn voordat wij kunnen spacken, moeten wij daar speciaal daarvoor een paar dagen tevoren langs komen.

Het spuiten van de spackpasta gaat onder zeer hoge druk en daardoor ontstaat er een onvermijdelijke spuitnevel die neerslaat op alles in de betreffende ruimte. Ook zijn er natuurlijk spetters die terecht kunnen komen op ongewenste plekken. Daarom moet alles in de betrokken ruimtes zorgvuldig worden afgeplakt. Dit kost veel tijd.

Als u handig bent, kunt u geld besparen door de volgende zaken zélf te doen: 

  • Zorg er voor dat gaten en andere grote oneffenheden zijn weg gewerkt en dat de ondergrond vlak, schoon en droog is.
  • Zorg er voor dat de vloer is afgedekt met stevig materiaal. Kranten zijn écht niet sterk genoeg: door het hoge vochtgehalte dat spacken nu eenmaal veroorzaakt zullen deze snel scheuren, waardoor uw kostbare vloer beschadigt!
  • Zorg er voor dat uw vloer vrij is van obstakels als meubels en piano's. Is het onmogelijk bepaalde meubelstukken te verwijderen? Pak deze dan goed in met bouwfolie en schilderstape. Als ook de wanden moeten worden gespoten, zet u de meubels natuurlijk eerst in het midden van de kamer.
  • Plak muren, kozijnen (ramen), trappen, deuren en dergelijke af met stevig materiaal en een goede bouwfolie.

Zelf gebruiken wij professionele stucloper om vloeren af te dekken (een soort enkelzijdig geplastificeerd karton), een uitstekende kwaliteit schilderstape en pakpapier om muren af te plakken én een goede bouwfolie. Zie de foto onderaan. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat uw kostbare bezittingen ook echt schoon blijven. Deze materialen zijn verkrijgbaar in elke bouwmarkt.

Wilt u weten hoeveel u kunt besparen door delen van de voorbereiding zelf te doen? Vul rechts het formulier naar uw omstandigheden in.

 

Wat kost spackspuiten?

Vul onderstaand formulier in om een goede indicatie te krijgen van de kosten voor wit spackwerk in een ruimte zonder meubelen.

Onze offerte: € 318,00

incl. 6% BTW